za živali

| More
komandant stane krožnik paprika w (23. Veganska večerj(ic)a)

23. Veganska večerj(ic)a

Veganske večerj(ic)e | 12.03.2011. 07:39

Za živali! in Pekarna - magdalenske mreže vas v četrtek, 17. 3. 2011, ob 20h vabita v dvorano Gustaf (Kulturni center Pekarna, Ob železnici 8, Maribor) na Vegansko večerj(ic)o.

Tokrat si bomo ogledali dokumentarni film Vegan Society z naslovom Making the connection, ki nam bo predstavil osem posameznikov in njihove odločitve za veganstvo. Film je v angleškem jeziku.

On Thursday March 17th 2011 at 20h Za živali! and Pekarna-magdalenske mreže are inviting you to Vegan dinner. We will watch Vegan Society's documentary film Making the connection, in which eight individuals will explain why did they decide to become vegan. The film is in English language.

več

komandant stane krožnik paprika w (22. Veganska večerj(ic)a)

22. Veganska večerj(ic)a

Veganske večerj(ic)e | 03.02.2011. 18:22

Za živali! in Pekarna-magdalenske mreže vas v četrtek, 17. 2. 2011, ob 20h vabita v dvorano Gustaf (Kulturni center Pekarna, Ob železnici 8, Maribor) na Vegansko večerjo z naslovom Zavetišče za živali IANUA.
Zavetišče IANUA iz Kostanja na Hrvaškem nudi trajni dom živalim, rešenim iz procesa izkoriščanja za hrano. Zavetišče je na svoji posesti osnovala Antonija Krmpotić Đerek in ga vodi z možem Zdravkom Đerekom. Živali, ki živijo v zavetišču, so enakopravni člani njune družine.
Na večerji se bodo zbirali prostovoljni prispevki za delovanje zavetišča.

On Thursday February 17th 2011 at 20h Za živali! and Pekarna-magdalenske mreže are inviting you to Vegan dinner entitled Animal shelter IANUA that will take place in Gustaf hall, Cultural centre Pekarna, Ob železnici 8, Maribor.
Animal shelter IANUA from Kostanj, Croatia provides permanent home for animals that have been rescued from the process of exploitation for food. The shelter has been established by Antonija Krmpotić Đerek and it is managed by her and her husband Zdravko Đerek. Animals that live in the shelter are equal members of their family.
Donations for the functioning of the shelter will be collected at the dinner.

več

komandant stane krožnik paprika w (21. Veganska večerj(ic)a)

21. Veganska večerj(ic)a

Veganske večerj(ic)e | 15.01.2011. 07:40

Slastna veganska hrana, začinjena s predstavitvami, debato, projekcijami in druženjem... Vsak tretji četrtek v mesecu.Namen veganskih večerij je promocija veganstva kot nepogrešljivega elementa gibanja za pravičnost. Veganske večerje so pospremljene s predavanji, filmi in predstavitvijo literature s področja pravic živali in se sklepajo z debatami s temeljnim sporočilom, da ni moralnega opravičila, da uporabljamo eno zavedajoče se bitje kot dobrino drugega. Na tokratni Veganski večerji, 20. 1. 2011, bo Stanko Valpatič v predavanju Miroljubno kmetijstvo predstavil način kmetovanja, ki povsem izključuje živali.

več